joi, august 17, 2017

Un coşmar adeverit


Aud că, deoarece a-ndrăznit să pună public niscai întrebări despre afacerea cu centura ocolitoare a Bacăului, jurnalistul Florin Popescu s-a trezit cu plângere penală din partea turcilor de la falimentara Eko Insaat Ve Tic As. Numa că dracu-i tot drac şi nu se lasă. Azi recidivează cu un material incendiar:

http://zdbc.ro/exclusiv-centura-bacaului-se-taie-si-se-vinde-la-remat-cu-075-leikg-foto-video/#comment-104866

Atât de halucinant mi s-a părut,  că m-am dus la faţa locului şi chiar aşa era: patru muncitori tăiau cu aparatul de sudură broderia din fier beton care trebuia să fie structura de rezistenţă a unui pod. Am vorbit cu ciobanul Vasile care-şi are sălaşul în pustietatea dintre Holt şi Săuceşti şi care s-a procopsit cu ceva grămezi gigantice de moloz depozitat pe proprietatea lui. I-a înjurat politicos şi pe proiectanţii care-au plasat podul pe tăpşanul lui, şi pe turcii care l-au cadorisit cu munţii de pământ în bătătura bordeiului şi mi-a zis că "ăştia taie şi cară fierul de vreo săptămână. De-abia l-au pus, nu-i juma de an de-atunci, nu-i păcat? Trebuia să-l lase dracu acolo, când vin ăilalţi, să continue treaba, nu s-o ia de la capăt. Da, na, ce să facem, ş-aicea-i ca-n România: doi încarcă, cinci descarcă. Treabă de-a-mpulea, Domnu."
Holt - Săuceşti, 17 august 2017, ora 9.45: Muncitori demontând prin tăiere structura din fier beton a unui pilon de pod de pe Centura ocolitoare a Bacăului


Holt - Săuceşti, 17 august 2017, ora 9.45: Camionul folosit la transportul fierului recuperat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu